Bulgaria
Search
Close this search box.
Enterprise Europe Network
Ние сме европейска мрежа в подкрепа на бизнеса.
Научете повечеdummy
15 години
в помощ на иновациите и международния растеж в малкия бизнес. Нуждите ви се променят, ние също!
Празнувайте с нас 🙂dummy
Нашата мисия
е да съдействаме на малките и средни предприятия да се възползват максимално от възможностите за бизнес и иновативно развитие в Европейския съюз.
Научете повечеdummy
Previous slide
Next slide

Enterprise Europe Network (ЕЕN) е ключов инструмент в стратегията на ЕС за стимулиране на икономическия растеж и създаването на нови работни места. Разполагаме с мощни бази данни и средства за комуникация, с които да се свържем с всяка точка на мрежата близо до мястото на интерес за Вашия бизнес. Над 600 организации в повече от 60 страни работят заедно в продължение на години, за да осигурят пълен обхват на бизнес услуги, които да са достъпни за Вас с едно обаждане.

Нашата мисия e да съдействаме на малките и средни предприятия да се възползват максимално от възможностите за бизнес и иновативно развитие на единния пазар на Европейския съюз.

Вие търсите международни партньори, но не знаете откъде да започнете? Желаете да модернизирате дейността си, но нямате достъп до свежи идеи? Имате нужда от финансиране, но Ви трябват насоки за различните европейски и национални програми?

Иновативно предприятие на годината 2023

Стартирал през 2004 г., конкурсът има мисията да насърчи иновационната дейност на българските предприятия и да популяризира техните успешни иновации сред широката общественост.

Годишен доклад Иновации.бг 2023

От 2004 г. ежегодният доклад представя изчерпателна оценка на националната иновационна политика, състоянието и иновационния потенциал на българската икономика.

Отворена е втората покана за кандидатстване за Черноморския акселератор (Black Sea Accelerator for a Sustainable Blue Economy)
Мисия „Интелигентни фабрики и роботика 2025“ в Япония
Участвайте в European Angel Investment Summit в Брюксел
Консултация за МСП относно автоматизирани договори – изкуствен интелект и интелигентни договори
ЛАМ’ОН ООД, клиент на EEN-България, е с признание за успешна практика от Европейското бюро за подкрепа в областта на интелектуалната собственост
Една година Единна патентна система на ЕС

Отзиви на клиенти

Партньори