Bulgaria
Search
Close this search box.

Семинари на тема „Как да продаваме в Обединеното кралство?“, предназначени за производствени и ИКТ предприятия

Обученията ще бъдат проведени от международния експерт по бизнес развитие от Обединеното кралство Боб Спенс, Get Spence International, както следва:

  • семинар „Как да продаваме в Обединеното кралство“, посветен на производствените предприятия – на 29 юни 2023 г., от 9.30 до 12.00 ч., в залата на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) на ул. “Леге“ №2-4. Събитието е организирано от ИАНМСП в партньорство с Британско-българската бизнес асоциация (БББА);
  • семинар „Как да продаваме в Обединеното кралство“, посветен на предприятията с дейност в областта на информационните и комуникационните технологии (ИКТ) – на 29 юни 2023 г., от 17.00 до 19.30 ч., в София Тех Парк, The Venue. Събитието е организирано в партньорство с БББА.

Семинарите ще обърнат внимание на това как комуникациите, свързани с продажбите в Обединеното кралство, се влияят от различни ценности, нагласи и вярвания, както и на това по какъв начин културните специфики оказват влияние върху подхода, свързан с маркетинга и продажбите в тази страна.

ИКТ семинарът ще постави акцент и върху предизвикателството „големите компании не знаят как да купуват от малките предприятия, които не знаят как да продават на големи компании“ като проблем при сключването на сделки. След него участниците ще имат възможността да задават своите въпроси и да контактуват с останалите гости на чаша бира.

Участието в събитията е безплатно, но изисква предварителна регистрация:

  • за семинара „Как да продаваме в Обединеното кралство“, посветен на производствените предприятия – тук;
  • за семинар „Как да продаваме в Обединеното кралство“, посветен на предприятията с дейност в областта на информационните и комуникационните технологии – тук.

Броят на местата за участие в събитията е ограничен.

Боб Спенс е специалист, който работи като консултант и обучител, говорител и писател в областта на продажбите, и има впечатляващ опит в областта на управлението на продажбите, тяхното моделиране, анализа на цикъла на продажбите и изграждането на канали за продажби в сектори/дейности като финансови и юридически услуги, и предлагане на софтуер като услуга. Той е автор на единственото акредитирано обучение в Обединеното кралство за изграждане на професионални и продажбени отношения – ILM qualification: the Executive Programme in Professional & Business Networking.