Bulgaria
Search
Close this search box.

Участвайте в European Angel Investment Summit в Брюксел

Стартиращи предприятия в ранен етап на развитие, които търсят инвестиционно финансиране и възможности за ускоряване, могат да се възползват от възможността да се представят директно пред водещи бизнес ангели и инвеститори в ранен етап на развитие по време на European Angel Investment Summit 2024 на 15-16 октомври в Брюксел. Кандидатстването на стартъпи за #EAIS24 вече е започнало! Не пропускайте тази възможност и не забравяйте да кандидатствате преди 15 септември!

Кой може да кандидатства?

  • Стартиращи предприятия в областта на дълбоките технологии и отбранителните технологии на етап преди стартиране, в начален етап и на етап серия А
  • Компании с активни кръгове на финансиране, търсещи капиталова инвестиция от 200 хил. до 2 млн. евро (предпочитат се стартиращи компании, които вече са подкрепени от инвеститори)
  • Дружества, базирани или работещи в ЕС

 

Какво получавате:

  • Безплатни билети за EAIS
  • Слот за представяне на вашия стартъп пред стотици инвеститори
  • По-голяма видимост чрез вписване на профила в уебсайта на EAIS и промоционални кампании
  • Достъп до зоната за работа в мрежа и възможност за срещи за намиране на партньори 1-1, улеснени от портала InvestEU
  • Достъп до всички семинари и сесии
  • Избраните компании получават допълнителни билети и отстъпки за своя екип и имат възможност да разполагат с изложбен щанд

 

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК: https://ec.europa.eu/investeuportal/desktop/en/index.html
Моля, следвайте много внимателно инструкциите за кандидатстване, изпълнете всички 6 стъпки от процеса на кандидатстване и подайте заявление до 15 септември!

 

Всички компании от EEN, които са избрани да се представят, ще имат достъп до един безплатен билет само за Summit срещата. Неизбраните компании могат да получат достъп до билет само за срещата на върха с отстъпка (от 249 евро на 179 евро), като използват кода EBANxEENmembers при плащане.

 

Относно European Angel Investment Summit

European Angel Investment Summit е второто водещо събитие на EBAN, което се провежда всяка есен в Брюксел, Белгия. На изданието през 2024 г., което ще се проведе на 15-16 октомври, се очаква над 500 инвеститори, основатели, заинтересовани страни от екосистемата и политици да се съберат, за да отпразнуват 25-годишнината на EBAN! Това събитие е задължително посещение за бизнес ангелите, но също така и за всички други участници в инвестициите в ранен етап, поддръжници на предприемачеството или иновациите като цяло. EBAN си партнира с Enterprise Europe Network, Комисията на ЕС и портала InvestEU за събитието. Ще се видим там!

За повече информация:

Арк Консултинг ЕООД,