Bulgaria
Search
Close this search box.

Виртуално събитие “R&D and Innovation Partnerships in HORIZON for the City of Future”

АРК Консултинг има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в събитието, което ще се състои онлайн на 15 юни 2022 г. и включва семинар и сесия за двустранни срещи. То е посветено на изследователските и иновационни партньорства, свързани с програмата „Хоризонт Европа“ и отнасящи се до градовете на бъдещето – устойчиви сгради и умни градски решения в отговор на екологичните предизвикателства.

Целевите групи участници са фирми и научно-изследователски институции, работещи в областта на зелените енергия и материали и дигиталните решения и търсещи партньори за съвместно кандидатстване за финансиране на изследователски и иновационни проекти по програмата. „Хоризонт Европа“ има няколко процедури, чиито срокове изтичат между септември 2022 г. и януари 2023 г., с бюджет от почти 140 млн. евро, отнасящи се до посочените по-горе области. Ако Вие работите в някоя от тях, участието в събитието ще Ви предложи интересна информация за възможностите, предлагани от програмата, опция да представите своите проектни идеи и да насрочите двустранни срещи, за да инициирате контакти с потенциални партньори.

Участието в събитието е безплатно, но изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрациядо 10 юни 2022 г.

Необходимо е да попълните и кратък профил – процедура, от която се интересувате, проектни идеи, технологии, компетентности, както и да планирате своите 30-минутни двустранни срещи на платформата.

Можете също да кандидатствате за 5-минутно представяне на проектната си идея или техническо решение в рамките на пленарната сесия (до 4 участника ще получат тази възможност).

При интерес за участие и необходимост от съдействие можете да се обърнете към нас на адрес fanny.koleva(at)online.bg.

На този адрес можете да откриете допълнително информация за събитието: https://spin.srl/smp/2022/05/19/c2future-for-horizon/