Enterprise Europe Network > Услуги > Достъп до пазари

Достъп до пазари

Когато разширявате бизнеса си в друга страна, имате нужда от компетентни и надеждни партньори. Enterprise Europe Network ви помага да ги намерите.

Нашата база данни съдържа хиляди фирмени профили от над 60 страни в Европа и по света. Мрежата организира и Business-to-Business (B2B) срещи с потенциални бизнес партньори в рамките на големи панаири и изложения.

Със своите десетки нови бизнес профили, добавяни всяка седмица, нашата база данни за бизнес сътрудничество е една от най-големите в света. Когато се свържете с мрежата, ние можем да изготвим Ваш фирмен профил или да заявим Ваш интерес към чуждестранен партньор от базата. По такъв начин съдействаме за първоначалните контакти с организации, подходящи за интернационализацията на Вашия бизнес.

Мрежата също така организира двустранни бизнес срещи (B2B) в цяла Европа и на други места по света, където можете лично да преговаряте с потенциални бизнес партньори по предварително уговорен график на срещите. Тези събития често се провеждат по време на международни панаири и изложения, което помага да се оптимизират разходите за пътуване и настаняване. След началото на пандемията от COVID-19 събитията все по-често се организират в дигитален или хибриден формат, позволявайки допълнително оптимизиране на разходите.

Дали ще намерите нови бизнес партньори чрез нашата база данни или по време на събитие, ние ще Ви съдействаме при първоначалните контакти или на по-късни етапи при сключване на сделката.

Посетете централния информационен портал на Мрежата, за да намерите необходимите Ви чуждестранни партньори: https://een.ec.europa.eu/partners

Можете да участвате и в нашия конкурс „Иновативно предприятие на годината“ в категорията „Пазарно лидерство“, ако имате иновация, наложила се на международните пазари.

Вижте как протичат двустранните бизнес срещи на мрежата в този кратък видеоклип, заснет по време на Световното медийно изложение IBC в Амстердам.

Абонирайте се

за получаване на информационния ни бюлетин по е-мейл, ако искате да следите за новини, обяви, събития и друга актуална информация.
Сподели