Enterprise Europe Network > Услуги > Дигитализация

Дигитализация

ИСКАТЕ ДА ИНТЕГРИРАТЕ ДИГИТАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ В СВОИТЕ БИЗНЕС ПРОЦЕСИ? ENTERPRISE EUROPE NETWORK ПОМАГА СЪС СЪВЕТИ КАК ДА ГО НАПРАВИТЕ.

Ако искате да внедрите дигитално решение в своята дейност или да трансформирате своите бизнес процеси с помощта на дигитални технологии, ние можем да Ви помогнем:

  • да откриете необходимата Ви дигитална технология
  • или нужния Ви доставчик, който да разработи персонализирана дигитална технология, отговаряща в най-висока степен на Вашите потребности,
  • или да адаптира свои съществуващи решения в съответствие с тях.

Ако имате разработено дигитално решение и търсите партньори, на които да го предложите, ние можем да Ви предоставим информация за:

  • организации, които търсят подобни решения, за да ги интегрират в дейността си,
  • както и за брокерски събития, посветени на дигитализацията, където можете да срещнете търсените партньори.

 

Ако Вашето дигитално решение не е разработено до пазарен вид и имате нужда от партньори и финансиране, за да финализирате развойния процес, то ние можем да Ви:

  • предоставим информация за възможности за финансиране на изследователски и развойни проекти, които да Ви подпомогнат в тази посока,
  • съдействаме да откриете други организации, които търсят партньори за съвместно кандидатстване по проекти, за да разработите заедно проектното си предложение.

Можете да участвате и в нашия конкурс „Иновативно предприятие на годината“ в категориите „Дигитална трансформация“ и „Иновация в креативните индустрии“, ако имате разработени иновации в тези области.

Абонирайте се

за получаване на информационния ни бюлетин по е-мейл, ако искате да следите за новини, обяви, събития и друга актуална информация.
Сподели