Bulgaria
Search
Close this search box.

Google Cloud Конференция и Хакатон „HackPlovdiv Quest 2023“

Търговско – Промишлена Камара – Пловдив / Enterprise Europe Network – Пловдив е партньор на първото по рода си събитие в гр. Пловдив – Google Cloud Конференция и Хакатон „HackPlovdiv Quest 2023“, които ще се проведат на 3-5.11.2023 г. в гр. Пловдив, Технически университет – София, филиал Пловдив, IV-ти учебен корпус (Ректорат).

Линк за регистрация и програма: https://linktr.ee/gdgplovdiv

Конференцията има за цел да представи вълнуващите възможности, които предлага Google Cloud, особено в областта на Generative AI и как технологията може да трансформира бизнеса, създавайки добавена стойност.

Присъединете се към хакатона „HackPlovdiv Quest 2023“, където ще търсим иновативни решения и идеи за модернизиране на нашия обичан град. Съчетайте знанието си с Google Cloud и Generative AI, за да създадете технологични иновации, които ще обновят Пловдив и ще го направят още по-модерен и съвременен.

Програмата е подготвена така, че да включва теми, оформящи бъдещето, и лектори, чиито истории са вдъхновили технологичната екосистема.

Инициативата е създадена от Google Developer Groups Plovdiv в партньорството с Google Cloud, Клъстер Изкуствен интелект България, Технически университет – София, филиал Пловдив, Cooolbox, ISTEB.

Конференцията Google Cloud, 3.11.2023г., дава възможност на компаниите да разширят своите знания в посока Google Cloud и Generative AI, както и да се свържат с ключови локални партньори. В рамките на събитието се планира да има съдържание, което насърчава компаниите да влязат в по-тясно сътрудничество с университетите и съществуващата корпоративна инфраструктура.

Хакатон „HackPlovdiv Quest 2023“ е първият по рода си, който се организира за ученици, студенти и професионалисти и има за цел да разшири кръгозора им, както и да изгради колаборативна технологична екосистема в Пловдив за развитието на града и иновативни проекти в него.

Линк за регистрация и програма: https://linktr.ee/gdgplovdiv

Търгвоско-Промишлена Камара – Пловдив / Enterprise Europe Network – Пловдив е партньор на събитието и подкрепя инициативата за развитието на технологичната общност в градa.