Bulgaria
Search
Close this search box.

Industrial Tech Forum – София 2023 набира изложители

Престои първият Industrial Tech Forum – София 2023, организиран от TLL Media и Интер Експо Център,, с подкрепата и на Enterprise Europe Network – Bulgaria.  . Професионално събитие за технологични иновации в промишления сектор, което ще потопи специалистите в сектора във вълнуващия свят на технологични иновации с индустриално приложение, предлагани на българския пазар.

Форумът ще се проведе в Интер Експо Център, на 4 октомври, между 10:00 и 18:00 ч. като съпътстваща програма в най активния ден на изложението МашТех. В най-модерната зала на ИЕЦ Витоша с 500 места.

Събитието се организира в презентационен формат с представяния на технологии, продукти и идеи от водещите компании в бранша (виж програмата), стрийминг и демонстрационна част във фоайето пред залата. Свободен достъп за всички заинтересовани!

Каним Ви да станете част от Industrial Tech Forum – София 2023! За участие като посетител – можете да направите регистрация тук.

Ако искате да имате презентационен панел – пишете на TLL Media на имейл  reklama@tllmedia.bg или позвънете на  0888 71 0404

Събитието е еднодневно и незаетите слотове са ограничени.