Bulgaria
Search
Close this search box.

Международен инвестиционен форум “DEEP TECH & DEEP SCIENCE START-UPS”

АРК Консултинг има удоволствието да ВИ ПОКАНИ на форума на 14-15 април 2021 г.

По време на форума в Малага, Испания, който ще има и виртуална част, 10 предварително подбрани новостартиращи предприятия, от които 5 от държави, различни от Испания, ще се състезават пред инвеститори и експерти. В края на сесията публиката ще гласува за най-доброто предприятие, което ще бъде наградено на официална церемония и ще получи възможности за медийни участия и видимост на международно ниво.

Победителят ще бъде представен и на платформата Transfiere 360º, най-големият професионален и мулти секторен форум в Испания, посветен на знанието и технологичния трансфер, който обединява най-важните участници в националната и международна екосистема в областта на научно-изследователската и развойна дейност.

Събитието ще бъде в хибриден формат, за да може да посрещне международните участници както на място в Малага, Испания, така и виртуално. Официалният език на форума е английски.

Участието в събитието е безплатно за новостартиращите предприятия, като изисква регистрация до 26 март 2021 г.

Избраните за участие във финала на състезанието 10 предприятия ще бъдат информирани за това на 1 април 2021 г. Критерии за избора: технология, попадаща в тематиката на събитието (т.е. характеризираща се с високо ниво на научно знание, трансформируемо в продукти или услуги), пазарен потенциал, обществена значимост ( от гледна точка на устойчивост и дигитализация).

В консултативния съвет, който ще определи десетте финалисти, участват представители на Агенцията за иновации и развитие на Андалусия, Агенцията за знания на Андалусия, Испанската асоциация на венчърния капитал и частната собственост, Венчърния фонд Origen, Фонда за рисков капитал AXIS – ICO, Центъра за развитие на индустриалните технологии, Агенцията на ЕС за кибер сигурност и община Малага.

Ползи за новостартиращите предприятия: за всички участници – свободен достъп до изложбената част, а за избраните за участие във финала на състезанието предприятия:

  • 5-минутна сесия пред инвеститори и експерти (3 минути за представяне + 2 минути за въпроси и отговори)
  • достъп до специализирана аудитория, търсеща високотехнологични решения и инвестиционни възможности
  • свободен достъп до програмата, включваща и възможности за двустранни срещи с други участници в събитието и потенциални партньори

Ако проявявате интерес за участие, моля, свържете се с нас на е-мейл fanny.koleva(at)online.bg