Bulgaria
Search
Close this search box.

Предприемачи и експерти споделят опит в иновациите в ефира на Радио София на 26 септември

На 26 септември от 10 до 12 часа в ефира на Радиокафе с Лили Големинова в Радио София предприемачи и експерти в бизнеса ще разкажат за своите постижения и визии за бъдещето. Специалното радиопредаване „Новатори в действие“ в рамките на кампанията на конкурса „Иновативно предприятие на годината 2023“ ще даде възможност на слушателите да разберат повече за работата в сферата на енергийния пазар, високите технологии, инженерните науки, футурологията.

В студиото на радиото ще влязат Кремена Стоянова, основател на elca.bg и енергиен експерт, Калин Стоев от MYX  – представители на фирми, победители в конкурса „Иновативно предприятие на годината 2022“. Ще научим подробности за предстоящия Industrial Tech Forum на 4 октомври в София, събитие на TLL Media. Христина Каспарян, директор на Център „Международно икономическо сътрудничество“ на БСК, и експерт към Enterprise Europe Network България, ще разкаже защо футурологията е важна за бизнеса.

Слушайте Радио София на честота 94.5 MHz в София и онлайн.

Приложения:

ФБ събитие за радиопредаване „Новатори в действие“

Информация за Конкурс „Иновативно предприятие на годината 2023“

Всички издания на Конкурса за иновативно предприятие на годината

ФБ събитие конкурс „Иновативно предприятие на годината“ 2023

Линкедин събитие

За повече информация посетете интернет страницата на Фондация “Приложни изследвания и комуникации” или ни пишете на e-mail: innoaward(at)online.bg.

За връзки с медиите: maya.tsaneva(at)online.bg