Bulgaria
Search
Close this search box.

Robotics Strategy Forum 2021 на 29 септември

Ръстът в продажбата на роботи, новите проекти за индустриална автоматизация, световния недостиг на чипове и новия Алианс за акумулаторни батерии ще бъдат основен фокус на третото издание на Robotics Strategy Forum. Той ще се проведе на 29 септември, в хибриден формат – онлайн лекции във Facebook и YouTube страниците на ПАРА и изложение на място в сграда “Инкубатор”, в “София Тех Парк”.

Сред над 25 щанда посетителите могат на място да разгледат летящите роботи на Festo, индустриалните решения на Schneider Electric и умната им фабрика в Пловдив, колаборативните роботи на Giga Automata, обучителните клетки на FANUC, решенията на SPESIMA, роботите на „Милара“ и решенията за CAD/CAM на „Рапид Прогрес“.

Събитието ще бъде открито от д-р Бойко Таков – директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Институционален партньор е дирекция „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“ на Столична община, оглавявано от г-н Генчо Керезов, зам.-кмет на Столичната община.

„ТЛЛ Медиа“, „Ел Медиа“, и „Инженер.BG“ подкрепят RSF2021. Събитието се подкрепя и от технологичните издания Trending Topics, The Recursive, DevStyleR, DigitalK by Капитал, Business Daily с Димитър Вучев, както и SeeNews. Изданието за популярна наука Ratio, Българска Стопанска Камара и БЕСКО (българска стартъп асоциация)   също са сред партньорите на най-голямото специализирано събитие за роботика и автоматизация у нас.

Безплатен билет може да бъде запазен на https://www.robostrategy2021.para.expert/