Bulgaria
Search
Close this search box.

Tech Park Talks | Какво ще разтресе света на технологиите през 2024 г.?

Tech Park Talks – срещата на лидерите, която задава темите в света на технологиите, бизнеса и науката!

Тема: Какво се случи с технологиите през 2023 г. и какво ще разтресе света през 2024 година?!

Пилотното издание e своеобразен обзор и разбор на изключително динамичната в технологично отношение 2023 година и задава очакванията към 2024 година, кое ще бъде хитът и кои ще се ключовите думи, които ще чуваме най-често, когато говорим за технологии и дигитален свят.

Участници:

Г-н Пламен Стайков, глобален изпълнителен директор на Multivendor екипите за предоставяне на технически услуги на IBM. Създател е и спонсор на българския филиал на „Academy of Technology” в IBM, на „IBM Sofia Accelerator Program”, основател и лидер на редица програми и академии за развитие на знания и умения на IBM, както и на редица бизнес ресурс групи като Women@IBM, Runners@IBM, University Relations@IBM.

Г-н Светлин Наков, програмист и предприемач, съосновател и директор “Иновации и вдъхновение” в SoftUni – най-голямата образователна IT институция в България. Основател е и член на Съвета на директорите на ЧПГДН “СофтУни БУДИТЕЛ”.

Г-н Явор Михайлов, съосновател и изпълнителен директор MYX. За две години MYX отбелязва впечатляващ растеж, увеличавайки екипа си до над 150 души и завладява международните пазари. Компанията успява да дигитализира над 10 000 обекта на компании от телекомуникационния сектор, като с това допринася и за по-свързано бъдеще.