Bulgaria
Search
Close this search box.

Виртуално брокерско събитие Creativity and Gaming 2020

АРК Консултинг има удоволствието да отправи покана за участие в брокерското събитие на 10 ноември 2020 г., на което е съорганизатор. Събитието е виртуално, т.е. участието е онлайн.

Брокерското събитие е посветено на гейминг индустрията, където компаниите за игри, индивидуални дизайнери, разработчици и специалисти в областта на ИТ/3D на свободна практика ще имат възможност да представят своите продукти и идеи и да търсят партньори за сътрудничество за бъдещи проекти.

Фирми, университети, доставчици на свързани с игри услуги, разработчици, занимаващи се с:

– творчески дигитални дейности,

– графичен дизайн,

– разработване на герои,

– програмиране и разработка на игри,

– 3D анимация,

– рисуване,

– разработка на софтуер,

– на аудио-визуално съдържание

– и други,

желаещи да получат достъп до нови пазари, да разширят своята технологична база, маркетинг и други свързани теми, са поканени да се присъединят към събитието и да участват в предварително уговорени двустранни срещи.

Участието в събитието е безплатно, но изисква регистрация до 9 ноември на адрес: https://creativity-and-gaming-2020.b2match.io/

На същата софтуерната платформа, където  можете да откриете и допълнително информация за събитието, ще се проведат и В2В-срещите.

Заявяването на срещите е възможно до 9 ноември 2020. Работният език на срещите е английски.

Моля при регистрация да посочите АРК Консултинг като свой Support office. При необходимост от съдействие можете да се обърнете към Фани Колева, fanny.koleva(at)online.bg.