Bulgaria
Search
Close this search box.

Анна Ценова: Иновациите са основната стъпка към прогреса, а конкурс като „Иновативно предприятие на годината“ е добър начин те да бъдат подкрепени и да получат допълнителна публичност

Анна Ценова, Маркетинг мениджър на „А Дейта Про“ ООД, победител в конкурс „Иновативно предприятие на годината 2021“, категория „Иновационен мениджмънт“, разказва какво се случва с компанията в годината след получаването на наградата.

  • Разкажете ни какво се случи с Вашия проект тази година?
  • Един от основните двигатели на A Data Pro е иновативният подход както към управлението на екипите, така и при разработването на нови решения. Иновативното решение „Измерване на потребителския интерес към различни теми“, което представихме по време на конкурса, претърпя сериозна трансформация през 2022 г., така че да стане още по-полезно на потенциалната аудитория, като неговата нова версия ще бъде представена скоро. Услугата предоставя 360-градусов поглед върху актуалните теми, както и данни за това как аудиторията взаимодейства с тях.
  • Как участието в конкурса и марката „Високи постижения в иновациите“ Ви помагат за развитието на Вашата компания и проекти?
  • Участието в конкурса даде на компанията ни допълнителна публичност, като това доведе до засилване на интересът към A Data Pro и дейността ни. Безспорен позитив е, че станахме част от общност на иновативни компании и организации. Това отваря нови възможности пред нас да научаваме и участваме в полезни инициативи, както и да създаваме партньорства.
  • Бихте ли препоръчали на свои колеги да участват в Конкурс „Иновативно предприятие на годината 2022“ и защо?
  • Иновациите са основната стъпка към прогреса, а конкурс като „Иновативно предприятие на годината“ е добър начин те да бъдат подкрепени и да получат допълнителна публичност. Участието в инициативата със сигурност си заслужава и защото дава възможност за запознаване с нови предприятия и разширяване на мрежата от контакти.