Bulgaria
Search
Close this search box.

Пламен Иванов: Благодарение на конкурса нашият продукт придоби по-голяма популярност

Пламен Иванов, изпълнителен директор на Гамифино ООД, победител в Конкурс „Иновативно предприятие на годината 2020“, категория „Зелена иновация“, разказва какво се случва с компанията в годината, в която спечелиха наградата.

– Разкажете ни какво се случи с Вашия проект тази година?

– След нашето участие продължихме да развиваме нашите продукти, защото получихме допълнителна доза увереност, че сме в правилната посока. В резултат предлагаме изцяло нов продукт на пазара ни: планер с няколко нови вида изтриваеми страници за дневно, седмично и месечно планиране, който носи името „Креатино Професионалист“. Разработихме и нови видове страници за учениците: с малки/големи редове и с големи квадратчета, които вече предлагаме.

Как участието в конкурса, организиран с подкрепата на ЕЕN-България, и марката „Високи постижения в иновациите“ Ви помагат за развитието на Вашата компания и проекти?

– Благодарение на участието в конкурса нашият продукт придоби по-голяма популярност и успяхме в рамките на настоящата година да проведем няколко важни за нас интервюта и репортажи за различни телевизии.

Бихте ли препоръчали на свои колеги да участват в Конкурс „Иновативно – предприятие на годината 2021“ и защо?

– С удоволствие рекламираме конкурса на наши познати, които изграждат своите компании и разработват иновативни продукти, за да могат да получат допълнителна подкрепа и мотивация да продължат напред въпреки трудностите, които всеки един от нас изпитва.