Bulgaria
Search
Close this search box.

Британска платформа свързва фрийлансъри от дигиталните и креативните индустрии с потенциални работодатели

Нова британска платформа предлага възможности за български фрийлансъри, които търсят платена работа по проекти в дигитални и творчески индустрии. Наскоро Paid Work създаде онлайн портал за обяви за работа www.paidwork.co.uk, който свързва компании, търсещи експерти на свободна практика, които да бъдат наети за изпълнение на конкретни задачи и проекти. От своя страна, професионалистите на свободна практика могат да се регистрират в платформата и да предлагат своите услуги в различни области на творческите сектори. Регистрирането и рекламирането на тези умения е безплатно, а при получаване на платена работа през платформата, Paid Work получава комисионна от стойността на договора, която е по-ниска от конкурентни платформи.

Предлаганите услуги от страна на фрийлансърите могат да са в широк диапазон: графичен дизайн, аудио и видео обработкта, преводи на различни езици, фотография, съдействие за онлайн маркетинг, създаване на дигитално съдържание за социални медии, създаване на сайтове и др. Договарянето с потенциалните работодели може да е на пълно раборно време или за частична заетост.

Български работодатели също могат да се възползват от базата данни с предлагани умения и услуги от експертите на свободна практика. За целта е необходима регистрация и такса от 50 британски лири на месец като може да се ползва 7-дневен безплатен пробен период. Ако работодател желае да публикува своя обява за конкретна позиция, цената е 125 британски лири за период на обявата от 6 седмици.

Платформата Paid Work е достъпна и през мобилно приложение.

Платформата се популяризира в партньорство с АРК Консултинг към Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network – България.

За допълнителна информация:

denitsa.marinova(at)online.bg