Bulgaria
Search
Close this search box.

Европейски дни на научните изследвания и иновациите – European Research and Innovation Days, 23-24 юни 2021 г., онлайн

Европейските дни на научните изследвания и иновациите е годишното водещо събитие на Европейската комисия, което обединява политици, изследователи, предприемачи и обществеността, за да обсъдят и оформят бъдещето на научните изследвания и иновациите в Европа и извън нея.

Събитието ще се проведе онлайн на 23 и 24 юни 2021 г., което позволява на всички да се включат. Регистрацията все още не е отворена, но можете да се абонирате за известия в хода на организирането на това водещо събитие.

Тази година събитието ще отбележи и началото на Horizon Europe 2021-2027, най-амбициозната програма за научни изследвания и иновации в ЕС досега и ще бъде решаващ момент за укрепване на европейското изследователско пространство. Сътрудничеството в областта на научните изследвания и иновациите е от съществено значение за възстановяването на Европа от пандемията COVID-19 и ще проправи пътя към по-зелено и по-цифрово бъдеще. Европейските дни на научните изследвания и иновациите представляват уникална възможност да се включите в дискусиите по темата.

За допълнителна информация:

denitsa.marinova(at)online.bg