Bulgaria
Search
Close this search box.

Хибридно брокерско събитие „Bionnale 2023“

ЕЕN-България има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в Bionnale, най-голямото брокерско събитие в областта на науките за живота и индустриите, свързани със здравето, провеждано в столицата на Германия. Представители на академичната общност и бизнеса посещават ежегодно събитието в Берлин за да идентифицират потенциални партньори и да поставят началото на нови стратегически взаимоотношения. Едно от предимствата на Bionnale е именно възможността за създаване на нови контакти – повече от 1000 участници от над 50 държави са се включили в събитието през 2022 г.

Изданието на Bionnale тази година ще бъде в хибриден формат, както следва.

На 16 май 2023 г. всички сесии ще бъдат проведени на място в Берлин, като участниците ще могат да се включат в следните елементи на програмата:

  • сесии, посветени на медицината за следващите поколения – „Нови технологии, променящи начина, по който диагностицираме и лекуваме заболяванията“,
  • присъствени сесии с предварително организирани през платформата на събитието срещи,
  • сесия „Cooperation & Venture Track“ с презентации на технологични компании и академични институции, с цел привличане на нови партньори и/или инвеститори,
  • присъствено изложение за бизнеса – за да представи той своите продукти и услуги,
  • “Speed Lecture Award”, където финалистите за наградата ще се състезават, за да направят кратко представяне на своите нови проекти и идеи в областта. Победителят ще бъде определен с гласуване на публиката през смартфони.

На 17 май 2023 г. ще бъдат проведени сесиите с предварително планирани през платформата на събитието двустранни онлайн срещи.

Участниците могат да се присъединят към който и да е от двата формата на брокерското събитие.

Участието в събитието е безплатно, но изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация.

На този адрес можете да откриете допълнително информация за събитието.