Bulgaria
Search
Close this search box.

Хибридно брокерско събитие „EU-Japan Biotech & Pharma Partnering“

АРК Консултинг има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в събитието, което ще бъде проведено на:

  • 26-30 септември 2022 г., онлайн,
  • и 11 октомври 2022 г., присъствено в Осака, Япония,

за да предостави възможност на професионалистите в областта на биотехнологиите и фармацията да открият търсените от тях партньори.

Освен вторият по големина град в Япония, Осака е и основен икономически център на сектора на биотехнологиите и фармацията в Япония и дом на няколко биотехнологични клъстера. Исторически, голям брой от фармацевтичните фирми в страната са ситуирани именно в Осака. Днес фармацевтичните компании, свързани с биотехнологиите, производителите на храни и предприятията, с които те работят, вкл. тези с дейност в областите на химията и медицинското оборудване, са концентрирани около града и формират клъстери.

Брокерското събитие е посветено само на предприятията от ЕС и местните японски компании, които работят в съответните области, върху които то е фокусирано:

  • създаване на лекарства и подкрепа на процеса,
  • регенеративна медицина,
  • терапевтични и диагностични агенти,
  • изкуствен интелект и интернет на нещата, свързани с гореизброените области,
  • дигитална медицина (разработване на лекарства с подкрепата на изкуствен интелект, комбинации „лекарства-устройства“ и т.н.).

По време на събитието представителите на предприятия от ЕС ще имат възможността да участват в двустранни срещи със свои японски колеги от компании от региона Канзай. Всички срещи ще бъдат предварително планирани чрез платформата на събитието. Онлайн срещите през септември ще се провеждат чрез видео разговори директно през платформата, като за целта не е необходим допълнителен софтуер. Присъствените срещи през октомври ще се състоят в Осака, като участниците в тях ще бъдат информирани за актуалната програма и локация за тях преди 11 октомври. Дистанционно участие на тази дата няма да бъде възможно.

Участието в събитието е безплатно, но изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация. Възможността за регистрация ще бъде отворена на 12 юли 2022 г.

Организаторите си запазват правото да проверят дали регистрираните кандидати отговарят на профила на събитието.

При интерес за участие и необходимост от съдействие можете да се обърнете към нас на адрес fanny.koleva(at)online.bg.

На този адрес можете да откриете допълнително информация за събитието: https://bio-pharma-osaka-2022.b2match.io/