Bulgaria
Search
Close this search box.

Хибридно брокерско събитие „MEDICA Healthcare 2022“

EEN-България има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в събитието, което ще бъде проведено в периода 1 септември – 15 декември 2022 г. във връзка с най-голямото търговско изложение и водещ форум в областта на медицината в света MEDICA 2022, 14-17 ноември. Целта на събитието е да помогне на предприятия, университети и изследователски институции да открият своите партньори за разработването на продукти, сключване на споразумения за производство или лицензиране, дистрибуция, изследователско сътрудничество, финансиране/инвестиции, обществени поръчки, създаване на съвместни предприятия и други.

Брокерското събитие е традиция от 20 години, като през последните няколко от тях то всеки път успяваше да привлече над 350 участници от 40 страни, които контактуваха в рамките на около 700 предварително уговорени срещи. Тази година събитието предлага както срещи на място по време на изложението MEDICA, така и онлайн – след него. Като част от подготовката на брокерското събитие и изложението, ще бъде проведена и поредица от уебинари, презентации и други форуми на различни теми.

Участието в събитието е платено, с преференциален режим за клиенти на мрежата Enterprise Europe Network (EEN). Регистрационните такси са с размер, както следва:

  • 250 евро – за фирми, асоциации, изследователски институции и други участници от страни, които не са част от мрежата EEN;
  • 150 евро – за фирми, асоциации, изследователски институции и други участници от страни, които са част от мрежата EEN;
  • 75 евро – за старт-ъп предприятия от страни, част от мрежата EEN, основани не по-рано от 1 януари 2020 г.;
  • 0 евро – за инвеститори, бизнес ангели, дистрибуторски компании или публични организации (в ролята им на купувачи).

Всички участници, които информират организаторите за постигнато в резултат на брокерското събитие сътрудничество в писмен вид, ще получат обратно платената такса за регистрация.

Участието в събитието изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация.

Крайният срок за регистрация, попълване на профил за участие и планиране на срещи е 30 ноември 2022 г.

Таксата за регистрация не включва билет за достъп до изложението. Такъв е необходим, само ако участникът желае да посети изложението и да участва в брокерското събитие на място. За закупуването на такъв билет можете да посетите страницата на изложението.

На този адрес можете да откриете допълнително информация за брокерското събитие: https://medica-healthcare-brokerage-event-2022.b2match.io/