Bulgaria
Search
Close this search box.

Виртуално брокерско събитие Projects4GreenEnergy: Connected

EEN-България има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в онлайн събитието, което ще се състои на 8-9 ноември 2022 г. и има за цел да събере на едно място предприятия и научно-изследователски институции от различни страни, желаещи да открият проектни партньори в областта на енергията и зелените технологии по бърз и ефективен начин.

В допълнение към предварително планираните двустранни срещи, участниците ще имат възможност и за презентации в реално време, за да представят своите проектни идеи или търсени партньори, както и да се запознаят с останалите презентатори и техните предложения и да научат повече за програмите за финансиране на ЕС („Хоризонт Европа“, LIFE и др.).

Ключови области за събитието са:

  • зелени технологии,
  • енергийни търсене, предлагане и ефективност,
  • устойчиво развитие,
  • процедури и възможности за финансиране по програми на ЕС,
  • релевантни организация и услуги.

Ако търсите подходящ партньор или консорциум, за да кандидатствате за европейско финансиране на изследователски проект в областта на енергията, или решение, проект или партньор, свързани с конкретно технологично предизвикателство, то събитието е точно за Вас, независимо дали става въпрос за възобновяеми енергийни източници, енергийни мрежи и съхраняване на енергия, чист водород, енергийно потребление за битови или промишлени цели и т.н. Научете повече за предстоящите процедури за финансиране и полезни съвети за кандидатстването с проектни предложения по тях и открийте своите бъдещи партньори.

Участието в събитието е безплатно, но изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация.

На този адрес можете да откриете допълнително информация за събитието: https://projects4greenenergy.b2match.io

Ако желаете да се включите в събитието и като оратор и да представите своята организация, проектна идея или търсене на партньори пред международна аудитория, е необходимо да се регистрирате допълнително тук до 15 септември 2022 г., след което ще получите допълнително информация от организаторите.

Планирането на двустранните срещи, които ще се състоят на платформата на събитието, ще започне на 1 октомври 2022 г.