Bulgaria
Search
Close this search box.

Хибридно брокерско събитие “Technology & Business Cooperation Days 2022” в рамките на „Hannover Messe 2022“

АРК Консултинг има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в събитието, което ще се състои на 30 май 2 юни 2022 г. като част от Hannover Messe, водещото международно изложение за промишлени технологии, материали и продуктови идеи. Technology & Business Cooperation Days е събитието, на което предприятия и изследователски институции ще могат да открият партньори за технологично, изследователско и бизнес сътрудничество в предварително уговорени двустранни срещи, които ще се състоят на място или онлайн.

Брокерското събитие продължава традицията на успешна поредица, чието начало е поставено през 2002 г. и в рамките на която повече от 6000 участници са провели своите двустранни срещи, довели до множество споразумения за международни партньорства. Виртуалното издание от 2021 г. е един от добрите примери в нея с над 1100 участника от 55 страни. Тази година събитието е в хибриден формат и ще даде възможност за придобиване на нови технологии и решения, както и за осъществяване на контакти с потенциални доставчици и бизнес партньори за стимулиране на международните продажби на вече съществуващи продукти и услуги.

Фокусът на събитието тази година пада върху:

  • индустрия 4.0 и решения за „умни фабрики“
  • ресурсно и енергийно ефективни производствени технологии
  • зелена енергия и мобилност
  • уреди за измерване

Участието в брокерското събитие е безплатно, но изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация до 27 май 2022 г.

При интерес за участие и необходимост от съдействие можете да се обърнете към нас на адрес fanny.koleva(at)online.bg.

На този адрес можете да откриете допълнително информация за събитието: https://technology-business-cooperation-days-2022.b2match.io