Bulgaria
Search
Close this search box.

Хибридно брокерско събитие в рамките на “Circular Europe Days – Dubai Expo”

АРК Консултинг има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в В2В-събитието, посветено на кръговата икономика като цяло и в частност на строителството и инфраструктурата, и управлението на отпадъците, на 17-22 януари 2022 г. Неговата цел е да създаде международно пространство за представяне на европейския предприемач в областта на кръговата икономика по време на седмицата на Дубай Експо, както и да насърчи дебата, размяната на добри практики и знания между Европа и Средния Изток. По същото време е и седмицата на Abu Dhabi Sustainability, посветена на устойчивото развитие.

На 17-18 януари В2В-събитието ще бъде хибридно, т.е. ще предлага възможност за участие както на място, в рамките на Дубай Експо, така и онлайн. А на 19-22 януари двустранните срещи между участниците ще бъдат провеждани изцяло онлайн по всяко време на денонощието. 6-дневното събитие ще събере на едно място фирми от голям брой страни, за да се срещнат на място или онлайн и да създадат нови бизнес контакти, включително с компании от района на Персийския залив. Очакват се повече от 2000 участници.

Защо да участвате?

  •  Ако сте купувач – за да намерите квалифицирани доставчици
  • Ако сте мениджър по продажбите – за да откриете нови клиенти
  • Ако разработвате продукти – за да намерите партньори, с които да обсъдите своите нови технологии и иновативни решения

Как можете да се възползвате от това събитие?

  •  Като публикувате представяне на своите продукти, услуги или бизнес потребности, с което да запознаете останалите участници в събитието
  • Като инициирате двустранни срещи с тях и установите нови контакти по ефективен от гледна точка на време и разходи начин
  • Като излезете стъпка напред в сравнение с конкурентите си чрез своето участие и видимост в рамките на събитието

Участието в В2В-събитието е безплатно, но изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация.

При интерес за участие и необходимост от съдействие можете да се обърнете към нас на адрес fanny.koleva(at)online.bg.

На този адрес можете да откриете допълнително информация за събитието: https://circular-europe-days-dubai.b2match.io

Повече информация за програмата на Circular Europe Days можете да откриете на страницата на European Circular Economy Stakeholder Platform.