Bulgaria
Search
Close this search box.

Регионален бизнес форум „Boosting Black Sea Blue Biz – 4BIZ

 

Морски клъстър България (МКБ) организира Регионален бизнес форум „Boosting Black Sea Blue Biz – 4BIZ”, с основна цел насърчаване на компаниите от секторите на синята икономика в Черноморския регион.

Събитието ще се проведе на 9 май 2024 в хотел Астор Гардън, к.к. Св. Св. Константин и Елена.

Целта на регионалния бизнес форум е да стимулира растежа на синята икономика в Черноморския регион и извън него, предоставяйки възможност за провеждане на B2B срещи и срещи между иновативни компании и инвеститори.

Този форум ще събере на едно място компании и заинтересовани страни от секторите морски транспорт, крайбрежен и морски туризъм и рибарство и аквакултури от Черноморския регион (България, Грузия, Румъния, Турция и Украйна), както и представители на Клъстър ACLUNAGA, Испания.

По време на предстоящия форум ще бъдат представени:

  • тенденции и добри практики за устойчиво развитие на синята икономика на европейско, регионално и национално ниво;

  • иновативни компании, които разработват продукти и услуги в синята икономика;

  • финансови инструменти и възможности за подкрепа на бизнеса, директно от представители на инвестиционни фондове;

  • нови възможности за партньорства, чрез провеждане на B2B срещи и срещи с инвеститори.

Работният език на събитието е английски.

Програма

Участието във форума е безплатно, но изисква предвателна регистрация. Необходимо е всички, които желаят да присъстват на събитието да се регистрират тук и да заявят своя интерес за участие в B2B срещи и срещи с инвеститори тук в срок до 7 май (вторник).

Форумът е част от дейностите на проект 4BIZ – Насърчаване на синята икономика в Черноморския регион и е включен в инициативата на ЕК “Европейски морски ден в моята страна 2024”. Събитието се организира с подкрепата на Enterprise Europe Network.