Bulgaria
Search
Close this search box.

Шестнадесети Национален иновационен форум „Икономическа устойчивост чрез иновации“

Националният иновационен форум „Икономическа устойчивост чрез иновации“ се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг, Еnterprise Europe Network – България, с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисия, Фондация „Конрад Аденауър“ и Единият иновационен център на БАН, в медийно партньорство със списание „Икономика“ и икономически портал Economic.bg, Computer World, Kaldata.bg, списание „Българска наука“, Успелите.бг, Българско национално радио – Радио София и портала на българската индустрия IndustryInfo.bg.

Националният иновационен форум е ежегодно събитие, под егидата на Президента на Република България, което обединява усилията на всички заинтересовани страни за подобряване на иновационната среда в страната. Форумът е най-представителната национална иновационна платформа за сътрудничество между фирмите и научните среди, български и чуждестранни организации, насоченa към стимулиране на националната икономика и повишаване на конкурентоспособността на българския бизнес чрез внедряване на нови технологии, производство на нови изделия и продукти и коопериране с европейски партньори.

Събитието ексклузивно представя националния доклад Иновации.бг, който ежегодно изготвя оценка на иновационния потенциал на българската икономика и позицията й в европейски мащаб.

По време на форума ще бъдат връчени наградите на победителите в 16-то издание на Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината 2020”.

Линк към дигиталната платформа за видео стрийм на Националния иновационен форум. Начало в 10:30 ч.

Важно: След като достъпите линка, дигиталната платформа изисква предварителна регистрация през Sign Up, за да генерира парола за вход на всеки участник.

На посочения от Вас имейл ще получите съобщение за валидация и след тази валидация ще бъдете пренасочени към събитието.

Форумът е достъпен и през Events след вход в дигиталната платформа, в случай че системата не Ви пренасочи директно.

За контакт:
Фондация „Приложни изследвания и комуникации“
nif(at)online.bg