Bulgaria
Search
Close this search box.

Търговска мисия на словашки компании в България се проведе между 19 и 22 септември

B2B Slovak-Bulgarian Companies

Регионалната камара на Търнава към Словашката търговско-промишлена камара, в партньорство с АРК Консултинг и Търговско-Промишлена Камара-Пловдив, организираха търговска мисия на словашки компании в България между 19 и 22 септември. Седем компании, фокусирани върху производството и търговията със здравословни хранителни продукти и напитки и решения за индустрията и земеделието, посетиха София и Пловдив в търсене на български партньори.

Събитието в София се проведе в Словашкото посолство, където участниците имаха възможност да осъществят предварително уговорени двустранни бизнес срещи, разговарят с посланика и научат повече за иномическия и инвестиционен климат в страната.

По програма търговската мисия продължи в Пловдив с провеждане на бизнес срещи с компании – регионални лидери и посещение на Международен панаир Пловдив.

След завършване на събитието участниците споделиха положителния си опит от визитата и очаквания за създаване на дългосрочни партньорства между словашките и българските компании.