Bulgaria
Search
Close this search box.

УЧАСТВАЙТЕ В „EU OPEN FOR BUSINESS – НОВИЯТ КОМПАС ЗА МСП“

Работите ли в МСП? Имате ли нужда от подкрепа, за да постигнете устойчивост и растеж след пандемията? Присъединете се към онлайн безплатните събития и разберете какво предлага ЕС, за да Ви подкрепи.

Европейските МСП са изправени пред редица предизвикателства при развитието и преминаването към цифров и по-устойчив бизнес. Те също така трябва да се справят с икономическото въздействие от пандемията, предизвикана от COVID-19. Поради тази причина ЕК организира „EU Open for Business – новият компас за МСП“ – информационни сесии, които ще предоставят практически съвети относно полезни програми и инструменти, които могат да помогнат на МСП да се справят  с набелязаните предизвикателства.  По време на събитието участниците ще разберат повече не само за стратегия за МСП за устойчива и цифрова Европа, но също така ще получат практически съвети за:

  • Бизнес в единния пазар на ЕС,
  • Финансова подкрепа за МСП,
  • Интелектуалната собственост и как да я защитим,
  • Програмата Еразъм за млади предприемачи,
  • Достъп до нови пазари в ЕС и извън него,
  • Инициативата CASSINI и как МСП могат да използват космически данни.

Официалният език ще бъде английски, като ще бъде осигурен превод на френски, немски, испански, италиански, полски и португалски. Събитието ще се проведе в уеб-базираната платформа Interactio. Регистрираните участници ще получат връзки към сесиите, които са избрали.

Регистрацията ще остане отворена до 25 май (16ч. CET).

За програма на сесиите, за  повече информация и за регистрация, моля последвайте линка ТУК.