Bulgaria
Search
Close this search box.

Информационно и В2В-събитие „Energy and Innovation: Green Opportunities with the EEA and Norway Grants in Romania and Bulgaria“

АРК Консултинг има удоволствието да ВИ ПОКАНИ в онлайн събитието на 19 – 20 май 2021 г., организирано във връзка с отворената процедура за набиране на проектни предложения по малката грантова схема на приоритетната област „Иновации за зелена индустрия“ в рамките на Програмата „Развитие на бизнеса, иновациите и подкрепа на МСП“ на „Иновация Норвегия“.

Събитието е предназначено за фирми, малки и средни предприятия, старт-ъпи, публични институции, неправителствени организации и други заинтересовани лица от България и Румъния, както и за техните потенциални партньори от Норвегия и Исландия с интереси в областта на зелените възможности, които търсят подходящ проект и партньорско сътрудничество.

На събитието ще бъдат представени трите програми на „Иновация Норвегия“ за България и Румъния, посветени на зелените и енергийните иновации, в т.ч. и:

  • Иновации за зелена индустрия – с отворена процедура и срок на подаване на проектните предложения 24 юни 2021 г.
  • Подкрепа за старт-ъпи – с предстоящо отваряне на процедурата през месец май 2021 г.

Първият ден от програмата на събитието ще се фокусира върху предоставянето на информация за възможностите за финансиране, а вторият – върху възможностите за двустранно сътрудничество, вкл. чрез двустранни срещи.

Участието в В2В-събитието изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация.

При интерес за участие и необходимост от съдействие можете да се обърнете към нас на адрес fanny.koleva(at)online.bg.

На този адрес можете да откриете допълнително информация за събитието: https://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/eea-norway-grants/events/green-opportunities-in-romania-and-bulgaria/