Bulgaria
Search
Close this search box.

Възможности за популяризиране на български творци и тяхното изкуство

Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе към Enterprise Europe Network-България кани творци от цяла България на среща за представяне на нови възможности за популяризиране и предлагане на техните творби.

Срещата ще се проведе на 17.06.2021г. от 17,30ч. в залата на Художествена галерия – Русе на ул. „Борисова“ 39, както и онлайн с включване на гости от Франция и всички, които нямат възможност да присъстват физически в залата.

Специален акцент в програмата е представянето на платформата Panodyssey – https://panodyssey.com/. В днешния дигитален свят все по-често изкуство се прави и предлага онлайн, защото и потребителите прекарват по-голяма част от времето си в интернет. Затова бихме желали да представим една актуална интересна възможност за популяризиране на български творци и тяхното изкуство.

Panodyssey е първата европейска медийна платформа за споделяне на авторско съдържание и разработване на съвместни проекти.  Тя предлага на авторите безплатен инструмент за създаване, публикуване и получаване на приходи от визуално и звуково съдържание при пълна прозрачност и гарантиране на защита на интелектуалната собственост чрез блокчейн технология. Платформата, разработена от френска фирма, в момента се разраства и набира творци и от други държави.

Всички, които желаят да се включат онлайн в събитието, трябва да се регистрират на https://bsc.smebg.net/mf/view.php?id=19667, за да получат линк за участие в срещата.