Bulgaria
Search
Close this search box.

Втори международен инвестиционен форум за високотехнологични стартъпи “Transfiere 2022”

АРК Консултинг има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в хибридното В2В-събитие на 16-17 февруари 2022 г., което ще предостави отлична възможност на стартиращите предприятия да подобрят своята видимост в международната инвестиционна екосистема.

Събитието се организира в сътрудничество с Европейската мрежа на бизнес ангелите и ще се проведе в Центъра за търговски изложения и конгреси в Малага, Испания, като за международните участници е предвидена възможност за виртуално участие.

Преди форума е необходимо и участие в състезателна сесия.

Ползи за стартиращите предприятия

  •  Безплатен достъп до изложбената зала за всички регистрирани участници
  •  За стартиращите предприятия, избрани след предварителната състезателна сесия:

– възможност за планиране на над 30 В2В-срещи с потенциални партньори и други посетители по време на събитието

– 5-минутна състезателна сесия пред инвеститори и експерти в областта на високите технологии (3 минути за представяне + 2 минути за въпроси и отговори)

– достъп до специализирана аудитория, която търси високотехнологични решения и възможности за инвестиране.

Най-добрият високотехнологичен старт-ъп ще бъде награден на официална церемония на 17 февруари и ще получи видимост чрез международни комуникационни и медийни канали. Победителят ще направи и 15-минутно представяне на дейността си веднага след церемонията.

Официалният език на събитието е английски.

За Transfiere

 Transfiere е най-големият професионален мултисекторен форум за технологичен трансфер в Испания, който събира на едно място най-значимите фигури в националната и международната екосистема на научно-изследователската и развойна дейност.

Участието в В2В-събитието е безплатно за стартиращите предприятия, но изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация до 9 януари 2022 г.

На този адрес можете да откриете допълнително информация за събитието и регистрацията в него: https://transfiere.fycma.com/call-for-startups/?lang=en