Bulgaria
Search
Close this search box.

Навигиране в Metaverse: ShopTheLook и ONVERSED предефинират онлайн модата с подкрепата на Enterprise Europe Network

Открийте как ShopTheLook, иновативен италиански стартъп, и ONVERSED, пионерска испанска фирма за дигитална мода, обединиха усилията си, за да създадат иновативно онлайн пазаруване с Metaverse.

С безценната подкрепа на мрежата Enterprise Europe Network тези две далновидни фирми правят революция в модната индустрия, като изграждат завладяващи, сигурни и естетически привлекателни 3D бутици. Тази история на успеха подчертава силата на сътрудничеството, иновациите и решаващата роля на мрежата за насърчаване на такива партньорства.

Свързване на мечти: ShopTheLook и ONVERSED

В оживения свят на дигиталните иновации ShopTheLook и ONVERSED се появяват като блестящи звезди. ShopTheLook, управлявана от страстен екип, опитен в технологията Metaverse, виртуалната реалност, изкуствения интелект и създаването на 3D изкуство, има за цел да промени онлайн пазаруването. В същото време ONVERSED, испански дигитален моден лидер, се опитва да демократизира достъпа до Metaverse. През 2022 пътищата на двете фирми се пресичат, създавайки сътрудничество, което ще предефинира онлайн търговията на дребно.

Enterprise Europe Network, катализаторът, който обедини тези творчески умове

Когато ShopTheLook търси финансова подкрепа и стратегически партньори, италианските партньори от Мрежата ЕЕН в Генуа влизат в действие. Ръководени от тях, ShopTheLook проучват и идентифицират възможностите за финансиране, включително ключово събитие, организирано с групи експерти от Мрежата, работещи по женското предприемачество, достъп до финансиране и стартиращи/скейлъп фирми.

На питчинг събитието, организирано от Мрежата, ShopTheLook удивляват публиката с визията си. Сред присъстващите е и ONVERSED, които са пленени от иновативния подход на ShopTheLook. Осъзнавайки синергията между своите цели, двете фирмите започват двустранно сътрудничество, което ще промени завинаги лицето на онлайн пазаруването.

Една визия оживява: съвместна иновация в действие

ShopTheLook и ONVERSED предприемат едно трансформиращо пътешествие. Използвайки съветите и връзките на експертите от Мрежата, двете фирми обединяват своя опит. ShopTheLook, със своя фокус върху създаването на 3D бутици, допълва мисията на ONVERSED за автоматизиране на процесите на създаване на продукти и подобряване на потребителското изживяване. Заедно те проправят път към завладяващи, сигурни и визуално привлекателни онлайн модни пространства.

Насърчаване на иновациите, осъществяване на мечтите

Тази история на успеха подчертава ключовата роля на Enterprise Europe Network в подпомагането на новаторски сътрудничества. Чрез стратегически съвети, насоки за финансиране и възможности за намиране на партньори Мрежата дава възможност на ShopTheLook и ONVERSED да превърнат своите визии в реалност. Партньорството не само трансформира техния бизнес, но и революционизира начина, по който хората преживяват модата с помощта на Metaverse.

В сърцето на този новаторски път клонът на италианската мрежа (ALPS – WTC GENOA/CCI GENOA) и неговият испански партньор (CESEAND Plus – IDEA) стоят като стълбове на подкрепа, позволявайки на ShopTheLook и ONVERSED да оставят своя отпечатък в дигиталния пейзаж. Като доказателство за силата на сътрудничеството и визионерското мислене, тази история на успеха илюстрира как Мрежата продължава да оформя бъдещето на бизнеса, подпомагайки партньорство след партньорство.

Вижте повече тук.