Bulgaria
Search
Close this search box.

Тинузавър набира инвеститори след break-even за 2019 г.

Тинузавър“ ООД, победител в категорията „Иновативно новостартирало предприятие“ на конкурса „Иновативно предприятие на годината“ 2018 отбеляза края на втората си финансова година като стартъп с печалба и в преговори с нови инвеститори. Той стартира като бизнес проект през 2018 г., и влезе в 2020 г. със защитена търговска марка „Тинузавър“, с награди от Rinker Youth Challenge на Фондация BCause и Фондация Citi и като финалист в конкурса за социално предприемачество „Промяната“.

Екипът на платформата представи България на международното изложение за технологии в образование Bett Show 2020, където привлече интереса на колежи и училища от Великобритания, Нигерия, Южна Африка и от други страни.

Невен Боянов, основател на „Тинузавър“ ООД, победител в категорията „Иновативно новостартирало предприятие” на конкурса през 2018 г.:

„Участието в конкурса и, разбира се, постижението ни – специална награда в категорията „Иновативно новостартирало предприятие“, бяха изключително важни за нас, като потвърждение за значимостта на това, с което сме се захванали. В резултат получихме разпознаваемост не само в медиите, но и сред колегите от бранша, а и извън него. За екипа ни това беше силно мотивиращо – само година след стартиране на бизнеса нашата иновация получи признание от експерти.“

Пълен текст на новината