Bulgaria
Search
Close this search box.

15 години подкрепа за малки и средни предприятия с международни амбиции

За да отбележат петнадесетия рожден ден на EEN, партньорите на мрежата от цял свят ще празнуват заедно с някои от всичките 4,2 милиона малки предприятия, на които са помогнали да въведат иновации и да се развиват в международен план.

На кого е помогнала EEN мрежата?

Интегрирани в местните бизнес структури и свързани по целия свят, над 450-те партньорски организации на EEN са в отлична позиция да подкрепят предприятия от най-различни сектори от всяко кътче на ЕС и отвъд него.

С експертни съвети и практическа помощ консултантите на EEN подпомагат предприятия от селското стопанство до изкуствения интелект, от текстилната до космическата промишленост, от морската до творческата индустрия, със специален фокус върху повишаването на ефективността на  устойчивото развитие, устойчивостта в кризисни ситуации и дигиталната трансформация на компаниите. Уникалната комбинация от екпертно знание на местно ниво и възможност за свързаност в глобален мащаб са довели до това хиляди компании да получат достъп до международни пазари и да развият бизнеса си по-бързо.

Как мрежата помага на бизнеса?

Повече от половин милион компании са се възползвали от индивидуални бизнес съвети, които са им помогнали да увеличат своя международен потенциал.

Научете как мрежата е помогнала на финландската компания OiOi да постигне международен успех.

Консултантите на EEN гарантират, че бизнесът е готов за инвестиции и има достъп до правилните източници на финансиране, за да постигне търговски успех на иновативните си идеи.

Научете как мрежата помогна на испанската компания Life Length да си осигури финансиране за разработване на новаторската си технология.

Благодарение на експертния си опит и безплатната подкрепа всеки ден 525 компании получават специализирани насоки и обучения от мрежата. Тя им помага да се възползват от възможностите на единния европейски пазар и да получат достъп до международни пазари извън Европа.

Научете как мрежата подкрепи холандската компания Beefy Green в намирането на правилните бизнес партньори и помогна на ирландската компания Achill Oysters да изведе бизнеса си на световната сцена. 

А ето и примера на българската компания Балбок инженеринг, която също беше подкрепена от мрежата.

Повече за услугите на ЕЕN-България към предприятието и други фирми можете да прочетете в нашата рубрика „Истории на успеха“.

Защо да се обърнете към EEN?

Това са само някои от компаниите, които са се възползвали от подкрепата на мрежата. Фирми от цяла Европа и извън нея се обръщат към Enterprise Europe Network като към надежден партньор с доказан опит в подпомагането на компаниите да реализират своите международни амбиции.