Bulgaria
Search
Close this search box.

Брокерско събитие „Hack4reSTART“ с възможности за срещи с инвеститори

ЕЕN-България има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в събитието, чиято цел е да събере на едно място, присъствено или онлайн, традиционни производствени малки и средни предприятия с технологични доставчици, които могат да им предложат подходящите решения, необходими за целите на техните дигитална трансформация и преход към Индустрия 5.0.

Събитието ще позволи решенията за дигитализация, предлагани от технологичните компании, да отговорят на предизвикателствата, с които се сблъскват предприятията с дейност в традиционни отрасли като производството на текстил, дървесина, мебели, храни, селскостопански продукти и други.

И двата вида предприятия, както и всички останали организации с интерес към събитието (напр. клъстери), трябва да се регистрират на неговата платформа, да опишат съответните предложения/ предизвикателства и да планират срещи с други участници, с подходящ профил спрямо техните нужди. Срещите ще се състоят онлайн, като платформата ще бъде отворена за последващи разговори между участниците до 30 юни 2023 г.

Заинтересованите компании могат и да представят своите профили, оферти и запитвания пред международната публика на събитието, отново в онлайн формат, в рамките на специално посветената на целта pitching сесия.

Програмата на събитието включва 3 елемента, всички с възможност за онлайн участие:

  • конферентна част с презентации, посветени на актуалните предизвикателства на дигитализацията, възможностите за финансиране, свързани с тях и други;
  • сесия за представяне на собствените услуги/ потребности в областта на дигитализацията (pitching) пред други предприятия – потенциални клиенти, доставчици и инвеститори. При желание за участие в тази сесия, то трябва да бъде отбелязано при регистрацията;
  • двустранни срещи.

В рамките на eсенното издание на международното събитие Investors’ Day ще бъде налице възможност за споделяне като добра практика на примерите за успешно сътрудничество, постигнато на основата на участието в Hack4reSTART. Целта на Investors’ Day ще бъде да събере на едно място инвеститори, технологични старт-ъпи, управленци и международни експерти.

Събитието се организира в сътрудничество с Techcelerator, бизнес акселератор, управляващ фонд за рисков капитал.

Работният език на събитието е английски.

Участието в брокерското събитие е безплатно, но изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация.

На този адрес можете да откриете и допълнително информация за събитието.