Bulgaria
Search
Close this search box.

Брокерско събитие в областта на кръговата икономика в рамките на „FORWARD GREEN Expo“

ЕЕN и TIF HELEXPO имат удоволствието да ВИ ПОКАНЯТ да участвате в събитието, организирано по повод първото изложение и конгрес Forward Green, които ще се състоят в Солун, Гърция. То ще събере на едно място фирми, изследователски организации и други организации от частния и публичния сектор на множество европейски страни, за да създадат нови контакти и бизнес отношения. Събитието е с фокус върху кръговата икономика, зеленото развитие и трансформацията на бизнес моделите, насочена към съхраняване на природните ресурси и устойчиво развитие. Неговата цел е да отвори нови възможности за предприятия с дейност в областта на рециклирането, енергията и строителството и по-конкретно в следните сектори:

 • енергоспестяващи системи
 • биоклиматичен дизайн
 • възобновяеми енергийни източници
 • системи за рециклиране и кръгова икономика
 • обурудване, екипировка, инструменти и материали в областта на рециклирането и управлението на отпадъци
 • съвременни строителни материали
 • устойчиви опаковки
 • преработване на вода
 • услуги и технологии за управление на доставките
 • продуктов дизайн
 • електрически превозни средства.

Двустранните срещи ще се състоят на първия и втория ден на 3-дневното изложение (8-10 юни).

Участниците ще имат и възможността да посетят различни специални събития, организирани паралелно с изложението и посветени на зелените предприемачество и иновации.

Събитието включва и Hosted buyer програма. В нейните рамки се покриват пътните разходи (за полет и настаняване) на вносители, търговци на едро, дистрибутори и представители на търговски вериги или супремаркети и др. под. За да участват в програмата, заинтересованите организации трябва да се регистрират на платформата на събитието, да създадат свой профил, попълвайки всички необходими полета, вкл. поне една позиция в Marketplace items.

След това заявката им ще бъде оценена от страна на организаторите, по реда на нейното постъпване. Ако тя бъде одобрена, участникът ще бъде информиран от тях за това как ще продължи организацията на участието му. Налице е изискване за планиране на поне 5 срещи на организация, за да бъде окончателно потвърдено финансирането на нейното участие в програмата. HELEXPO си запазва правото да организира допълнителни срещи на участниците, съобразно областта на техните интереси и желанието на изложителите.

HELEXPO ще организира и финансира настаняването и/или полетите на участниците в програмата, както и трансфера от и до летището, и от хотела до мястото на събитието и обратно. Ако до 5 дни преди събитието кандидатът за финансиране не потвърди своето участие (вкл. по отношение на хотела и полета) и своите срещи, то ще бъде автоматично анулирано (заедно с резервацията в хотела и самолетния билет).

Участието в брокерското събитие е безплатно, но изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация.

На този адрес можете да откриете и допълнително информация за събитието.