Bulgaria
Search
Close this search box.

Кандидатствайте за Уеб наградите на EURid 2022: с вашия .eu/.ею сайт

За девета поредна година се провежда надпреварата 2022 .eu Web Awards , организирана от официалния регистър на .eu и .ею домейните EURid. Бизнеси и организации с със сайт с домейн разширение .eu или .ею могат да участват.

Срокът за номинация и гласуване е до 17 август.

Уеб наградите .eu са онлайн конкурс, стартирал през 2014 г., за да популяризира най -добрите уебсайтове, използващи разширенията .eu, .ею или .ευ.

Участието в конкурса е безплатно като 18-те финалисти ще  бъдат поканени на гала вечер на .EU Web Awards, която ще се проведе на 17 ноември 2022 г. в Мечелен, Белгия.

Конкурсът дава възможност за по-добра видимост на вашата компания за бизнес партньори и инвеститори, както и да привлечете много нови посетители към вашия уебсайт.

Номинации могат да се подават до 17 август. Финалистите ще се определят от гласуване на публиката през платформата на конкурса, като уебсайтовете с най-висок резултат ще формират финалната 18-ица. Тя ще стане известна на 1 септември. Първите 6 уебсайта ще получат маркетингова кампания на стойност 5000 евро, обучение за управление на уебсайтове и икона с наградата за ползване през дигитални канали.

Допълнителна информация и при интерес за участие:

denitsa.marinova(at)online.bg