Bulgaria
Search
Close this search box.

Виртуално брокерско събитие за старт-ъп предприятия по програмата „Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия“ на „Иновация Норвегия“

АРК Консултинг има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в В2В-събитието на 15 октомври 2021 г., чиято цел е да свърже организации от България и Норвегия, за да могат те да кандидатстват за проект за двустранно сътрудничество по отворената процедура за проектни предложения. Тя осигурява финансиране за проекти, осъществявани от български старт-ъп предприятия в една от двете приоритетни области на програмата „Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия“ на „Иновация Норвегия“ – „Иновации в зелената индустрия“ и „Технологии на благосъстоянието“.

Програмата за двустранно сътрудничество с Норвегия цели увеличаване на създаването на стойност и устойчив растеж на българския бизнес сектор, както и подобряване на двустранните отношения с Норвегия. Проектите могат да бъдат осъществявани в сътрудничество между всяко българско старт-ъп предприятие и всяка частна или публична организация, търговска или нестопанска, учредена като юридическо лице в Норвегия. Партньорствата силно се насърчават от програмата. В проектите могат да се включват и национални партньори от България.

Практическа информация

Дата: 15 октомври 2021 г., 12-16 ч.

Място: онлайн

Събитието ще започне с кратко въведение за отворените процедури за старт-ъп предприятия и ще продължи с двустранни срещи между участниците.

Участието в В2В-събитието е безплатно, но изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА регистрация.

На този адрес можете да откриете допълнително информация за събитието: https://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/eea-norway-grants/events/matchmaking-for-start-ups/